Vítejte na našem eShopu

Nahrávání Hovorů Samsung Galaxy S23 Ultra (SM-S918B) vzdálená úprava

Dnes jsme otestovali a provedli tuto úpravu jednomu našemu zákazníkovi ze Slovenska a to na dálku. Povedlo se a všechno funguje jak má. Takže zpřístupníme tento způsob také pro ostatní zájemce o tuto naši službu.

Pořád platí, že telefon z volného trhu (Nebrandovaný) je výhodou. Od operátora (Brand), může být problém, že nepůjde vzdáleně, nebo bude minimálně složitější náročnější pro samotnou úpravu nebo vzdálenou úpravu.

Pro vzdálenou úpravu doporučujeme mít v PC systém Windows 11, nebo starší po Win7. Potřebujete UltraViewer nainstalovaný v PC, dále kvalitní datový kabel pro připojení telefonu k PC.

Nativní Nahrávání Hovorů od nás, je orig. funkce kterou doplníme do vašeho telefonu a podle toho také funguje. Naší zákazníci uvádějí, že funguje skvěle a dělá co má. Na záruku vašeho zařízení to nemá žádný vliv. Aktualizace Androidu, pokud chcete aktualizovat, můžete, je to jen na vašem uvážení. Nahrávání hovorů vám nezmizí.

Předpokladem pro vzdálenou úprav, je originální stav telefonu (žádný Root, přepsaný Knox). A telefon po dobu úpravy nepoužívat (vyjmutá SIM). Před úpravou…, Zálohujte si svá data z telefonu, může nastat Reset telefonu a všechna data budou nenávratně pryč. Deaktivujte zabezpečení (Heslo, Znak, Otisk apod.) Ve většině případů zůstane vše zachováno, ale může nastat situace, že bude potřebný Reset telefonu, nebo budeme muset přehrát sw v telefonu a v těchto případech, byste přišli o všechna svá data. Opravdu Nutné si všechno předem zálohovat!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Co říkají naši zákazníci
28 recenze