Vítejte na našem eShopu

Samsung Galaxy S24 Ultra (SM-S928B) Nahrávání Hovorů modely roku 2024

Přichází na trh nové modely Samsung S24 a máme pro vás dobrou zprávu, že i v tomto novém modelu, máme s úspěchem první úpravu za sebou, bylo doplněno Nahrávání hovorů do telefonu Samsung Galaxy S24 Ultra. Určitě je to dobrá zpráva pro naše zákazníky.

Vše probíhá vzdáleně a trochu připomenutí info pro usnadnění… Pro vzdálenou úpravu doporučujeme mít v PC systém Windows 11, nebo starší po Win7. Potřebujete UltraViewer nainstalovaný v PC, dále kvalitní datový kabel pro připojení telefonu k PC.

Předpokladem pro vzdálenou úprav, je originální stav telefonu (žádný Root, přepsaný Knox). A telefon po dobu úpravy nepoužívat (vyjmutá SIM). Před úpravou…, Zálohujte si svá data z telefonu, může nastat Reset telefonu a všechna data budou nenávratně pryč. Deaktivujte zabezpečení (Heslo, Znak, Otisk apod.) Ve většině případů zůstane vše zachováno, ale může nastat situace, že bude potřebný Reset telefonu, nebo budeme muset přehrát sw v telefonu a v těchto případech, byste přišli o všechna svá data. Opravdu Nutné si všechno předem zálohovat!!!

Dále připomenutí, že doplnění nahrávání hovorů do telefonů Samsung Galaxy děláme na mnoha modelech, např. běžně na modelech Série S nebo Note, dále také Z3 Flip 5G (SM-F711B) nebo Z Fold4 5G (SM-F936B) Z Fold5 a na dalších starších nebo nejnovějších modelech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Co říkají naši zákazníci
28 recenze