Vítejte na našem eShopu

Samsung Galaxy (letošní modely 2022) nahrávání hovorů vzdálená úprava

S jedním našim zákazníkem, jsme otestovali úpravu doplnění nahrávání hovorů do telefonu Samsung Galaxy , konkrétně (Samsung Galaxy S22+ (SM-S908B) a to vzdáleně. Ušetřili jsme mu cestu k nám a vlastně tímto můžeme avízovat možnost vzdálené úpravy také na letošních modelech telefonů Samsung. Berte to s rezervou, nemusí to jít na každém modelu Samsungu.

Uvádíme a vždy je nejlepší, když telefon není Brandovaný od operátora, ale je určený pro volný trh. Pro vzdálenou úpravu rozhodně nejlepší volba. Samozřejmě toto nás zatím nikdy nezastavilo a úpravu provádíme i na těchto modelech od operátora, ale je to poněkud složitější a vzdáleně to nemusí jít a telefon musí k nám. Takže pokud se teprve chystáte nějaký model koupit, zvažte všechny pro a proti. Raději nás předem kontaktujte, protože ne všechny modely se dají upravit, především se to týká Serie-A. Například model Galaxy A52 (SM-A526B) vám úpravu nahrávání hovorů doplníme, ale jiný model SM-Axx nemusí jít úprava udělat.

Doplnění nahrávání hovorů do telefonů Samsung Galaxy děláme na mnoha modelech, např. běžně na modelech Série S nebo Note, dále také Z3 Flip 5G (SM-F711B) nebo Z Fold4 5G (SM-F936B) a na dalších starších nebo nejnovějších modelech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Co říkají naši zákazníci
28 recenze