Vítejte na našem eShopu

Nahrávání Hovorů, Shrnutí Informací

Informace ohledně funkce nahrávání hovorů v telefonech Samsung a Xiaomi, jsme již celkem obsáhle popsali v našich příspěvcích . Zde pouze rekapitulace základních informací a užitečné odkazy. Určitě doporučujeme, přečíst si naše příspěvky na hlavní stránce pro téma nahrávání hovorů Samsung Xiaomi.

Úpravu doplnění nahrávání hovorů provádíme také na nejnovějších modelech Samsung a Xiaomi včetně Androidu 11 a Android 12 a nově Android 13.

Co od vás potřebujeme vědět u modelů Samsung je Verze Základního Pásma, kde a jak najít Klik ZDE včetně ceny za úpravu. U telefonů Xiaomi nám napište, sdělte konkrétní označení vašeho modelu.

Časté dotazy na možnost udělat úpravu vzdáleně. Nově u tel. Samsung provádíme tuto naši službu vzdáleně.. Xiaomi modely, na provedení úpravy, musí být telefon u nás. Dále následné aktualizace po úpravě, chcete-li, můžete bez problému aktualizovat (například aktualizace z Android 10 na Android 11 a Android 12 včetně Androidu 13, vše zůstává zachováno a plně funkční, zachyceno na našem videu). Video náhled nahrávání hovorů Klik ZDE

Jak dlouho bude telefon na úpravu u nás? U telefonů Samsung po obdržení, posíláme zpět zákazníkovi zpravidla následující pracovní den, nebo provedeme úpravu vzdáleně. U telefonů Xiaomi, po obdržení, posíláme zpět zákazníkovi zpravidla následující pracovní den, ale může to být třeba až deset dnů pokud se půjde cestou odemknutí zavaděče a Xiaomi si vynutí čekaní na dokončení procesu 7 dnů. To neovlivníme. Zavaděč po dokončení úpravy můžeme zpět uzamknout, vše je v orig. stavu včetně nahrávání hovorů. U Xiaomi modelů (lepený zadní kryt), platí všeobecně uvedený čas 10-ti dnů.

Převážná většina modelů Samsung lze doplnit úpravu nahrávání hovorů. Ale jsou některé modely, hlavně Serie A (většina modelů Serie A), které nelze udělat. Proto jsou informace od vás důležité, abychom na jejich základě sdělili, zda úprava půjde, nebo nepůjde provést.

Máte-li zájem o úpravu doplnění nahrávání hovorů zájem, Kontaktujte nás.

Nativní Nahrávání Hovorů od nás, je orig. funkce kterou doplníme do vašeho telefonu a podle toho také funguje. Naší zákazníci uvádějí, že funguje skvěle a dělá co má. Na záruku vašeho zařízení to nemá žádný vliv. Aktualizace, pokud chcete aktualizovat, můžete aktualizovat, je to jen na vašem uvážení. Nahrávání hovorů vám nezmizí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Co říkají naši zákazníci
28 recenze